Trähusbyggaren Nock Massiva Trähus har utsett Stefan Wertheimer till ny VD. Han efterträder en av delägarna, Annika Knaust, som fortsatt kommer att vara verksam i bolaget genom aktivt styrelsearbete.

 

Med närmare 20 års bakgrund av förändringsarbete och effektivisering inom industrin, på senare år inom industriellt bostadsbyggande i trä, har Stefan en gedigen erfarenhet för uppdraget. Närmast kommer Stefan från en tjänst som VD för Sizes Prefab AB.

 

– Det är en utmanande tid att axla ett ledaruppdrag i byggbranschen. Men att göra det på ett företag som Nock, med stor potential och med expansionsplaner, känns mycket motiverande. Träbyggandet ligger i tiden, och att kombinera det hållbara med industriell effektivitet inspirerar mig och har alla förutsättningar att vinna marknadsandelar, säger Stefan Wertheimer.

 

Stefan tillträder sitt uppdrag som VD för Nock Massiva Trähus AB 18 januari.

 

För mer information, kontakta gärna:
Tomas Haglund-Flemström, ordförande, Nock Massiva Trähus, 0734-432923, tomas@formicacapital.se

För pressbilder, se pressrum på Nocks hemsida.

Nock Massiva Trähus
Nock hade en omsättning om drygt 200 miljoner kronor under 2022. Nock bygger såväl bostadsrätter som hyresrätter med flexibel gestaltning upp till åtta våningar. Nock bygger modulärt i korslimmat trä från svenska skogar, vilket ger energi- och kostnadseffektiva hus byggda av hållbart material. Husen produceras i egen fabrik i Älvängen utanför Göteborg och monteras efter transport på slutdestinationen. Byggtiden halveras jämfört med traditionellt byggande. www.nock.nu